Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policía Local inicia demà una nova campanya de Convivència a les aules

diumenge, 4 d'octubre de 2015

Imatge d'un dels cursos impartits per la Policia Local.

La Policia Local de Vila-real inicia demà una nova campanya de Convivència a les aules, que es mantindrà fins a novembre i que arribarà als alumnes de primer i tercer de l'ESO dels diferents centres educatius de la ciutat.

El primer centre a participar serà el Laude British School of Vila-real. L'objectiu és visibilitzar un problema existent i en auge, des de la prevenció i conscienciació de tots els agents que participen, dotant-los d'eines que els permeten enfrontar-se a l'assetjament escolar i despertant en tots el compromís d'acabar amb aquest tipus de conductes. A més, es posarà l'accent principalment en el ciberassetjament escolar. 

Els encarregats d'impartir la formació són agents que ofereixen, de forma amena, informació sobre l'ús segur de les xarxes socials i aprofundeixen en conceptes nous com ciberbullying, sexting, grooming o web apallissador i activen la participació dels joves mitjançant debats perquè siguen ells els qui traguen conclusions.

També, i de forma voluntària, els estudiants de primer de l'ESO podran participar en un concurs que consisteix en la redacció d'un comentari de text sobre el llibre Mi otro Yo, on se sortejarà un viatge a Port Aventura. 

Així mateix, els pares dels alumnes podran participar en una xarrada paral·lela on se'ls explicarà la matèria impartida i se'ls aconsellarà sobre l'ús segur d'Internet a casa, xarxes socials, missatgeria instantània i com prevenir, detectar i denunciar els casos d'assetjament, entre altres punts d'interès.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es