Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Vila-real destina 33.930 euros a les associacions de ve´ns en la convocat˛ria d'ajudes de 2015

dilluns, 5 d'octubre de 2015

La Regidoria de Participaciˇ Ciutadana ha publicat la convocat˛ria de subvencions a les associacions de ve´ns corresponents a 2015, de les quals podran beneficiar-se les 13 entitats ve´nals registrades a la ciutat, aixÝ com la Federaciˇ d'Associacions de Ve´ns i Ve´nes. La convocat˛ria d'enguany ascendeix a 33.930 euros i, tal com assenyala el regidor de l'Órea, Xavier Ochando, servirÓ per a finanšar "totes les activitats que realitzen les associacions per als seus ve´ns, especialment aquelles d'Ýndole social".

"Un any mÚs, aquest equip de govern segueix compromÚs amb les entitats ve´nals; per aix˛ hem incrementat en 4.780 euros les ajudes respecte a la convocat˛ria de 2013, amb l'objectiu de complir amb les associacions", assenyala Ochando, que avanša la intenciˇ del seu departament d'iniciar en breu l'elaboraciˇ d'una nova ordenanša de subvencions adaptada a la realitat actual. "Volem recollir les propostes i suggeriments dels ve´ns per a tenir unes ajudes mÚs Ógils i consensuades en els procediments i en la baremaciˇ", explica.

La convocat˛ria d'ajudes d'enguany eixirÓ publicada aquesta setmana en el BOP i, a partir de la seua publicaciˇ, s'obri un perÝode de 30 dies naturals per a presentar les solĚlicituds. No obstant aix˛, el regidor recorda que s'ha informat en tot moment les associacions sobre la tramitaciˇ de la convocat˛ria.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es