Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Assaltabarris connecta totes les zones de Vila-real a través de l'animació amb el lema 'Essència de barri!' aquesta tardor

dimarts, 6 d'octubre de 2015

L'Assaltabarris torna a connectar totes les zones de Vila-real aquesta tardor a través de l'animació. Sota el lema "Essència de barri!", l'activitat celebra la seua quarta edició, que va començar al setembre i que durant octubre, novembre i desembre convertirà les places en un espai de trobada per a majors i menuts. Una vegada més, els més menuts podran gaudir de jocs en què l'enginy, l'equilibri o la punteria tindran un especial protagonisme i de les actuacions de companyies com Scura Splats, La Troupe Malabó i Contaclown.

Les activitats arribaran el dissabte 17 al jardí del Pilar a les 17.00 hores. El dia 24 aterraran al barri de la Torre Motxa, amb espectacles i jocs que es desenvoluparan entre el carrer de Lluís Vives i l'avinguda de Pius XII. El mes finalitzarà amb una nova eixida, en aquest cas al barri de Cervantes, el dia 31, a les 11.00 hores, a la plaça del l'Alguer.

Durant novembre hi haurà dues actuacions. La primera tindrà lloc el dia 7, a les 17.00 hores, al jardí de Jaume I, i el 28 a la mateixa hora serà el torn de la plaça de José Soriano, al barri del Nou Crist del Calvari. El 12 de desembre, a les 10.30 hores, tindrà lloc l'última de les activitats al parc del Botànic Calduch. 

El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando, ha destacat que la programació de l'Assaltabarris segueix creixent i consolidant-se com una oferta lúdica la principal filosofia de la qual és que aquestes activitats puguen arribar a tots els racons".

Galeria multimèdia

Imatges

Assaltabarris 2015_1 Assaltabarris 2015
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es