Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

L'esdeveniment tecnològic ViLANeT celebra la quarta edició a l'Espai Jove amb quatre dies de programació

tornar Imprimir

dimecres, 7 d'octubre de 2015

Sala de premsa, Joventut

L'esdeveniment tecnològic ViLANeT celebra la quarta edició a l'Espai Jove amb quatre dies de programació

L'Espai Jove acull des de demà la quarta edició de l'esdeveniment tecnològic ViLANeT, que organitza l'Associació Pint (Promoció i Impuls de les Noves Tecnologies) en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de Vila-real. Una cita que es desenvoluparà fins al diumenge de forma ininterrompuda i que cada any atrau desenes d'aficionats i professionals de la informàtica de diferents punts del país per a participar en els tornejos, concursos i conferències sobre temàtiques com ara seguretat informàtica, programari lliure, programació o desenvolupament de videojocs.

L'obertura oficial tindrà lloc demà a les 22.00 hores. Ja el divendres, a partir de les 9.00 hores es repartiran les acreditacions als assistents i a les 10.00 començaran les activitats, amb la primera ponència, a càrrec de Nacho Sorribas, amb el títol de "Desenvolupament d'exploits en win32", a la qual seguirà a les 12.00 hores la d'Antonio Martín, que parlarà sobre "PowerBI - Business Intelligence by Microsoft". L'expert Josep Albors tractarà, ja a la vesprada, "Amenaces en videojocs en línia", i David Martínez oferirà consells per a "Aconseguir fer-te visible a tu i el teu projecte amb Linkedin". "Què són els CPs de Google?", a càrrec del mantenidor d'API de Google Maps, Rafael Otal, que participa a l'esdeveniment per segon any consecutiu, o "Descobrint Unreal Engine", de Catness Game Studios, tancaran la sessió de xarrades, a la qual seguiran els tornejos de videojocs, que començaran a partir de les 23.00 hores.

Miquel Ortega ensenyarà el dissabte "Virtualització fàcil amb Proxmox" i Baltasar Ortega oferirà una conferència titulada "Plasma 5, l'escriptori lliure definitiu". A les 12.00 hores serà el torn de Carlos Albillos, que oferirà un taller de Hackintosh mètode Tonymacx86. Un altre taller, el de "Wxpython aprendre visualment a programar", de Kevin Gonzalvo, obrirà el torn de la vesprada, que comptarà amb dues xarrades més: "Infectant el veí", d'Óscar Tebar, i "FormulaStudent: de les aules a la Fórmula 1", de Joaquim Mascarell i Luis Robledo. També hi haurà un concurs de Seguretat informàtica.

El diumenge, a les 18.00 hores, es procedirà a la clausura de la quarta edició d'aquest esdeveniment que engloba tecnologia, ciència, innovació i oci digital de la mà de grans especialistes i professionals del camp informàtic i que compta també amb el patrocini d'Antivirus ESET, McDonald's, l'UJI i la revista Oci. 

"Per a nosaltres és un orgull veure com aquesta activitat, que amb tant esforç va començar fa quatre anys, es consolida i cada edició compta amb nous ponents de gran nivell i reconegut prestigi en el món de les noves tecnologies", explica el regidor de Joventut, Xavier Ochando, qui destaca que "a ViLANeT es combina la formació amb la diversió". 

Més informació a: http://vilanetcon.org/

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es