Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Vila-real marca el camí en polítiques de Joventut a la província

tornar Imprimir

dijous, 8 d'octubre de 2015

Sala de premsa, Joventut

Xavier Ochando es reuneix amb la regidora de Joventut de Benicarló_1

Vila-real marca el camí en polítiques de Joventut a la província

El regidor de Joventut i Participació Ciutadana, Xavier Ochando, s'ha reunit amb la seua homòloga de Benicarló, Susana Pérez, per a donar-li a conéixer les polítiques que aplica la ciutat en matèria de Joventut. Una trobada que també ha mantingut amb representants d'altres municipis com Torreblanca, Almassora, Moncofa, Betxí o Borriana, entre d'altres. "La nostra experiència en aquests primers quatre anys ens ha convertit en un referent en polítiques, perquè hem recuperat una màxima molt important: els joves són els protagonistes", explica Ochando. 

"Després de donar-li la volta a la situació tal com la vam trobar després d'arribar al govern, hem treballat en la creació d'una xarxa organitzativa molt important on les entitats juvenils i els mateixos joves són els que proposen i fins i tot organitzen activitats per a configurar una agenda en la qual no solament hi haja oci i entreteniment, sinó, allò més important per a nosaltres, i el que ens fa pioners, en l'organització d'activitats, cursos i tallers formatius". En aquest sentit, Ochando destaca la convocatòria de cursos homologats per a "formar els més joves, millorar els seus currículums i ajudar-los a lluitar contra l'atur, ja que són un dels col·lectius més afectats". A més, recorda, "hem dissenyat una sèrie de canals de comunicació que fan que el contacte amb els joves siga més fluït i que entre ells mateixos es cree un teixit associatiu molt important i actiu". 

Per això, s'ha mostrat molt satisfet per la visita de la regidora benicarlanda, que "ha pres bona nota de les activitats que organitzem tant a l'Espai Jove com en d'altres recintes especialment pensades per al col·lectiu més jove de la ciutat".

Galeria multimèdia

Imatges

Xavier Ochando es reuneix amb la regidora de Joventut de Benicarló
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es