Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Vila-real reafirma el compromís amb Els Lluïsos amb la signatura d'un nou conveni de col·laboració dotat amb 6.000 euros

tornar Imprimir

dilluns, 12 d'octubre de 2015

Sala de premsa, Joventut, Ajuntament

Signatura del conveni amb Els Lluïsos 2015

Vila-real reafirma el compromís amb Els Lluïsos amb la signatura d'un nou conveni de col·laboració dotat amb 6.000 euros

L'Ajuntament de Vila-real ha renovat el seu compromís i suport a la Congregació de Lluïsos de la ciutat, amb la signatura d'un conveni de col·laboració amb el qual el consistori reafirma la seua aposta pel "foment i la difusió de la cultura i les activitats juvenils que es desenvolupen en el municipi". L'alcalde, José Benlloch, i el president de Lluïsos, David Mareñá, acompanyats pel regidor de Joventut, Xavier Ochando, han signat recentment el nou conveni, que estableix una col·laboració municipal de 6.000 euros en aquest exercici.

Aquesta quantitat està destinada al finançament de les diferents activitats que desenvolupa anualment l'entitat, en particular l'organització de la tradicional Matxà de Sant Antoni o la publicació de la revista Exágono, a més de la promoció d'activitats dirigides a la joventut. Aquest és el segon conveni que el consistori signa amb l'agrupació, després d'un primer acord rubricat l'any passat amb el qual, tal com recorda Ochando, es va obrir un nou marc de relacions amb l'agrupació per afavorir una major estabilitat, previsió i garanties a l'hora de promoure les múltiples activitats que organitza al llarg de l'any Els Lluïsos". 

"El treball de l'entitat és importantíssim per a la dinamització i el foment de l'associacionisme, amb activitats que fomenten valors de convivència i esperit crític entre els nostres joves. Per això, el suport del consistori ha estat constant, bé a través d'ajudes puntuals o, des de l'any passat, amb un conveni anual amb el qual volem reforçar el nostre compromís amb una de les principals agrupacions juvenils de la ciutat", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es