Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

L'Ajuntament dóna suport a la tasca social de Joventut Antoniana a través d'un nou conveni dotat amb 13.000 euros

dissabte, 17 d'octubre de 2015

Signatura del conveni 2015 amb Joventut Antoniana

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, juntament amb la regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig, ha signat un nou conveni anual de col·laboració amb el president de Joventut Antoniana, Pascual Vilanova, pel qual el consistori aporta 13.000 euros per a seguir recolzant la labor social de l'entitat. En concret, l'acord anirà destinat a l'atenció primària i promoció i acompanyament a les persones en situació o risc d'exclusió social. Un projecte que no només dóna resposta a necessitats bàsiques d'alimentació, higiene, habitatge, subministraments i sanitat, sinó que també ofereix suport emocional i grupal per a facilitar el procés d'integració i millorar l'autonomia personal dels usuaris.

L'entitat se centra en l'atenció individual, però també en la grupal o comunitària. L'atenció individual ajuda mitjançant l'acolliment, repartiment de menjars, visites domiciliàries i a través d'una borsa de treball, mentre la de grup ofereix accions de promoció i sensibilització social. Aquest segon està integrat en el projecte d'escola de família, on també s'imparteixen classes d'alfabetització, campanyes de sensibilització social i seminaris de formació per a la reinserció en el mercat laboral.

"Joventut Antoniana compta amb una llarga i nodrida experiència de treball amb els col·lectius més necessitats", indica Escrig. "Per això, volem reconéixer i seguir donant suport a la important labor social que desenvolupa l'entitat en la ciutat durant tot l'any, en coordinació amb la Regidoria de Serveis Socials, ja que els seus voluntaris ajuden centenars de famílies que es troben en una situació molt delicada", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es