Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Vila-real dóna suport a la tasca social de Sant Vicent de Paül amb la signatura d'un nou conveni de col·laboració de 6.000 euros

diumenge, 25 d'octubre de 2015

Signatura del conveni amb Sant Vicent de Paül_1

L'Ajuntament de Vila-real reforça la col·laboració amb les Conferències de Sant Vicent de Paül amb la signatura d'un nou conveni de col·laboració amb l'entitat, mitjançant el qual el consistori, a través de la Regidoria de Serveis Socials, aporta 6.000 euros per a ajudar l'associació en la seua labor social. 

La regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig, destaca que l'entitat, una de les més antigues del municipi, té com a finalitats primordials l'ajuda a persones, famílies i col·lectius en risc d'exclusió social a través de la participació de voluntaris que diàriament complementen els serveis del programa d'ajuda, amb tasques de suport i acompanyament als usuaris. "L'estreta col·laboració que manté amb els Serveis Socials municipals serveix per a complementar i reforçar el treball en xarxa amb els serveis públics", assenyala. "És aquesta tasca la que permet donar cada vegada major cobertura i atenció a les necessitats bàsiques de la població en temes com alimentació, higiene, habitatge, subministraments, sanitat i acompanyament a les persones que, per la seua greu situació d'exclusió, tenen difícil accedir als recursos normalitzats", explica Escrig. 

La responsable municipal de Serveis Socials reitera que "l'Ajuntament treballa amb l'objectiu de dignificar la situació i facilitar la integració i promoció social, així com l'autonomia personal dels veïns atesos per l'entitat". En aquest sentit, Escrig reafirma la intenció de l'equip de govern de seguir col·laborant i coordinant-se amb les associacions solidàries que realitzen aquesta "important tasca social amb programes i serveis específics".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es