Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

L'equip social de l'Ajuntament de Vila-real es reuneix amb el secretari autonòmic d'Inclusió

tornar Imprimir

dilluns, 26 d'octubre de 2015

Família, Inclusió social, Cooperació, Solidaritat i Integració, Igualtat, Sala de premsa, Serveis Socials

Reunió de l'àrea social amb el secretari autonòmic d'Inclusió, Alberto Ibáñez

L'equip social de l'Ajuntament de Vila-real es reuneix amb el secretari autonòmic d'Inclusió

Les regidores de l'equip social de l'Ajuntament de Vila-real, encapçalades per la responsable de l'àrea, Sabina Escrig, han mantingut una primera reunió de treball amb el secretari autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, a qui han traslladat les necessitats de la ciutat. A la reunió també han assistit les regidores d'Inclusió Social, Mónica Mañas; Família, Rosario Royo; Igualtat, Anna Vicens, i l'edil de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela. 

Ibáñez ha explicat a l'equip els nous projectes socials previstos per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives als quals el municipi podrà adherir-se el 2016, entre els quals destaquen els relatius a l'àrea d'Igualtat en la Diversitat i al Pla de Lluita contra la Pobresa Energètica que està elaborant el seu departament. 

Per la seua banda, els representants de l'Ajuntament de Vila-real han traslladat al secretari autonòmic la possibilitat d'augmentar les places del Centre de Dia d'Inserció Sociolaboral de Menors Espardenyers, així com l'ús social de dos habitatges a la localitat. 

Ibáñez visitarà dijous que ve Vila-real per a reunir-se amb el regidor de Joventut, Xavier Ochando, i plantejar nous programes per a la ciutat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es