Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La Regidoria de Joventut aporta 6.000 euros a Sal de la Fila i Punt Roig per a promoure la producció audiovisual a Vila-real

tornar Imprimir

dimarts, 27 d'octubre de 2015

Sala de premsa, Joventut

La Regidoria de Joventut aporta 6.000 euros a Sal de la Fila i Punt Roig per a promoure la producció audiovisual a Vila-real

L'Ajuntament de Vila-real ha subscrit dos convenis per valor de 3.000 euros cadascun amb les associacions Sal de la Fila i Punt Roig, amb l'objectiu de fomentar i difondre la producció audiovisual realitzada pels joves a la ciutat. L'alcalde, José Benlloch, ha signat amb representants d'ambdues entitats els acords pels quals es finança l'activitat de tots dos grups, encarregats d'organitzar tot tipus d'esdeveniments de caràcter audiovisual a Vila-real. El regidor de Joventut, Xavier Ochando, també present en la signatura, ha destacat el "compromís de l'Ajuntament amb el sector audiovisual, que tant aporta a la ciutat, amb la realització d'esdeveniments com el Cineculpable, que és tot un referent". 

És el cas de Punt Roig, que, a més de realitzar activitats audiovisuals, durà a terme enguany l'enregistrament d'un vídeo promocional de Vila-real. El treball està promogut per un grup de joves de la ciutat interessats en la comunicació audiovisual, que s'involucraran en tot el procés de rodatge i muntatge del producte.

D'altra banda, l'Associació Cultural Sal de la Fila organitza el Cinefòrum Cineculpable i altres activitats dirigides als aficionats a l'audiovisual, com xarrades, taules redones i la celebració del Dia més curt [ED+C], una festa del curtmetratge d'àmbit europeu. Amb aquest conveni, l'associació es compromet a donar continuïtat durant dos anys més a l'activitat del Cinefòrum, amb la possibilitat de prorrogar-se més temps.

Galeria multimèdia

Imatges

Conveni amb Sal de la Fila Conveni amb Punt Roig
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es