Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local sorprén un menor en la casa on havia entrat amb els propietaris dins

dimecres, 28 d'octubre de 2015

La Policia Local ha detingut, per un presumpte delicte de violació de domicili, un menor de nacionalitat lituana després de sorprendre'l dins d'un habitatge al qual havia accedit amb els seus habitants dins sense que aquests ho saberen. 

El jove, de 15 anys i que respon a les sigles A. M., va accedir a un domicili del carrer del Cronista Traver. Un testimoni va donar avís a la base operativa local, que va enviar dos agents que es trobaven patrullant per la zona i que van comprovar que la porta de la casa estava parcialment oberta. Després d'identificar-se com a policies i no obtenir resposta, van accedir a l'interior, on van trobar el jove descalç a la cuina. 

L'ara detingut va explicar que no era l'habitant de la casa i que havia entrat perquè va veure la porta oberta. Instants després van aparéixer els propietaris, que s'havien quedat adormits al saló mirant una pel·lícula. Els propietaris van declarar no conéixer de res al menor i van comprovar que el pany de la porta principal, que estava en perfecte estat i que havien deixat tancat amb clau, ja no funcionava bé. 

Els policies van procedir a detenir el jove, qui abans de pujar al vehicle policial va arreplegar al costat de la roda d'un cotxe estacionat a la porta les seues sabatilles, així com un telèfon mòbil i un iPod, efectes que li van ser requisats.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es