Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies
dissabte, 31 d'octubre de 2015
Els xefs Jordi Ferrer, director gastronòmic de Gasma, Fundador de Freecook i professor de MasterChef JR, i Luis Arrufat, director dels màsters culinaris de Basque Culinary Center, dos dels millors cuiners del panorama nacional actual, han demostrat els seus dots culinaris en un showcooking amb degustació gratuïta que marca l'inici d'El Molí com a Centre de Congressos i Convencions. Els xefs han detallat davant els assistents com preparar un menú format de sis pinxos a base de cebiche, esfera d'amanida de salmó marinat, rotllets de paper d'arròs amb pollastre marinat en soja, cuixa de pollastre adobat, iogurt de quefir i mousse de gelat de Dràcula.
L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha agraït els cuiners i els responsables del restaurant El Molí, la família Navarro, l'organització d'una jornada que "marca el que volem que siga el centre de convencions, amb projectes molt interessants que remarcaran el valor del Termet com un entorn on conflueixen gastronomia, naturalesa, esports i, en definitiva, economia". La jornada ha comptat també amb la participació del regidor de Relacions Institucionals i de Congressos, Diego A. Vila, i l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que ha acudit acompanyada dels regidors de Turisme, Santi Zorio, i de Serveis Socials, Manel Navarro.
Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament
Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es