Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Serveis Socials aporta 52.600 euros a Càritas per al seu programa d'atenció a persones sense llar a Vila-real

diumenge, 1 de novembre de 2015

Conveni amb Càritas Diocesana per al programa de transeünts

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el director de Càritas Diocesana Sogorb-Castelló, Juan Manuel Aragonés, han signat un nou conveni de col·laboració anual per a ajudar l'entitat social a dur a terme el seu programa d'atenció a transeünts i persones sense llar, per al qual s'aporten 52.624,26 euros. La regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig, ha estat present també en la signatura del conveni i ha destacat la "gran labor de recollida i acompanyament" que l'entitat desenvolupa al centre social El Pati de Vila-real.

Escrig valora molt positivament la formalització d'aquest acord "per a la prestació dels serveis i assistència urgent i temporal que es dóna a El Pati i que ajuda les persones sense llar, transeünts, refugiats, asilats, immigrants retornats i persones amb problemes de convivència a normalitzar la seua situació per a la seua integració social". Per la seua banda, l'alcalde assenayala que "amb aquesta signatura es reconeix formalment i, sobretot, s'agraeix el treball i l'ajuda que realitza Càritas a Vila-real, al temps que garantim el servei d'atenció a les persones sense llar, tal com estableix la legislació". 

El centre de promoció social El Pati que Càritas Diocesana gestiona des de fa més de dues dècades a Vila-real, forma part del programa d'acolliment i atenció a transeünts que l'entitat desenvolupa en l'àmbit provincial. A Vila-real, el programa ofereix 13 places per a l'allotjament temporal i la manutenció de persones sense llar, a més de l'atenció d'un equip de voluntaris i personal tècnic per a ajudar-los en la seua reinserció social.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es