Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat recorre la història de gènere a través de la documentació de l'Arxiu Municipal

tornar Imprimir

dimarts, 3 de novembre de 2015

Igualtat, Sala de premsa, Cultura

Jornada 'La història de gènere a través de la documentació municipal'_4

Igualtat recorre la història de gènere a través de la documentació de l'Arxiu Municipal

La Regidoria d'Igualtat ha organitzat hui la jornada 'La història del gènere a través de la documentació municipal', que ha consistit en una visita guiada per l'Arxiu Municipal. La iniciativa, organitzada en col·laboració amb els responsables del projecte arxivístic, cultural i didàctic de Vilabeca 'Recuperem. Fent història', forma part de les activitats preparades per la Regidoria d'Igualtat amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per a Combatre la Violència contra les Dones, i coincideix amb la commemoració de la mort d'Olympia de Gouges, guillotinada per exigir per a les dones els mateixos drets que els homes, durant la Revolució Francesa. 

Els assistents han pogut conéixer millor el paper de les dones al llarg de la història de Vila-real amb temes com els casos de judicis, el sindicalisme femení o la repressió franquista, a través de documents i fotografies. La regidora de l'àrea, Anna Vicens, també ha estat present i s'ha mostrat molt satisfeta per la bona acollida d'aquesta sessió.

Galeria multimèdia

Imatges

Jornada 'La història de gènere a través de la documentació municipal'_5 Jornada 'La història de gènere a través de la documentació municipal' Jornada 'La història de gènere a través de la documentació municipal'_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es