Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Protecció Civil inicia la formació per a professors amb un curs pràctic d'extinció d'incendis als docents del Laude British School

dimecres, 4 de novembre de 2015

Curs d'extinció d'incendis al Laude British School

El Servei Municipal de Protecció Civil ha impartit un curs formatiu als professors del Laude British School de Vila-real, en el qual han aprés a extingir un incendi amb extintors per a poder actuar en casos d'emergència. Els efectius del servei municipal han impartit una part teòrica als docents, als quals han oferit, posteriorment, una sessió pràctica real, monitoritzada en tot moment, en la qual s'han utilitzat aparells cedits pel grup Cano Lopera.

El Laude British School és el primer centre que va sol·licitar el taller al consistori, que cada any ofereix a tots els col·legis i instituts la possibilitat de concertar una cita amb els responsables de Protecció Civil per a formar a professors i alumnes en aquest àmbit. Des de Protecció Civil recomanen realitzar aquests cursos amb assiduïtat, ja que "les situacions en les quals es fan precisos aquests coneixements es donen poques vegades en la realitat i es perden les habilitats per a executar-les de forma adequada". A més, destaquen que, en el cas de l'alumnat adult, la formació és molt pràctica per a ajudar-los a protegir-se en el futur, tant al seu lloc de treball, com en espais d'oci. 

Els centres interessats a realitzar aquest tipus de cursos i simulacres poden sol·licitar-ho a l'Ajuntament de Vila-real a través de les instàncies que s'ofereixen en la pàgina web o directament en el registre d'entrada del consistori.

Galeria multimèdia

Imatges

Curs d'extinció d'incendis al Laude British School_1 Curs d'extinció d'incendis al Laude British School_2 Curs d'extinció d'incendis al Laude British School_3

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es