Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Càtedra de Mediació Policial de Vila-real organitza una jornada formativa sobre mediació i diversitat

divendres, 6 de novembre de 2015

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real impulsada per la Universitat Jaume I i l'Ajuntament de Vila-real organitza la jornada Realitat social, diversitat i mediació, que formarà professionals dels cossos de seguretat i estudiantat de Psicologia, Dret i Criminologia en mediació i interculturalitat. La jornada, dirigida per Carmen Lázaro, professora del Departament de Dret Públic de l'UJI i directora de la Càtedra, i Rosana Gallardo, inspectora de la Policia Local de Vila-real, tindrà lloc el dilluns 9 de novembre de 2015, de 15.30 a 21.00 hores, a l'Escola de Formació Policial de la Policia Local de Vila-real (Efopol), situada a la Prefectura de Policia Local.

La jornada comptarà amb la participació d'Helena Pérez Beltrán, tècnica de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real; Rosana Peris, professora de l'Àrea de Psicologia Social del Departament de Psicologia Educativa, Evolutiva, Social i Metodologia de l'UJI, i Adrián Hierro, oficial de la Unitat per a la Diversitat de la Policia Local de Vila-real (Unidipol). Els ponents abordaran d'una forma teòrica i pràctica qüestions com ara la gestió policial de la diversitat, l'enquadrament de l'activitat mediadora i la construcció de la realitat social en les relacions intergrupals, entre altres aspectes com ara identitat social, estereotips, prejudicis i discriminació.

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real té com a objectius generals el foment de la docència, la recerca, la difusió del coneixement i la innovació en l'àmbit de la mediació policial i la resolució pacífica de conflictes mitjançant les forces policials. Per a satisfer aquests objectius, la Càtedra proposa accions de formació i l'elaboració d'activitats divulgatives i informatives, així com d'investigació i divulgació científica.

Inscripció: http://policia.vila-real.es

Programa

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es