Inici -> Àrees -> Projectes Europeus -> Notícies de projectes europeus

Benlloch constitueix la mesa de treball per a decidir els projectes amb els quals Vila-real optarà a 15 milions d'ajudes europees

diumenge, 8 de novembre de 2015

Mesa de treball dels Fons Feder_1

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha reunit els regidors de Territori, Emilio M. Obiol; Economia, Maria Dolores Parra; i Cultura, Eduardo Pérez, per a constituir la mesa de treball que decidirà els projectes a presentar a la convocatòria de Fons Feder. En la constitució formal de la mesa, l'alcalde i regidors han començat a perfilar i treballar les línies estratègiques amb les quals Vila-real concorrerà a les ajudes europees, que poden suposar una injecció econòmica de fins a 15 milions d'euros per a projectes estratègics. 

Sobre la taula, Benlloch ha posat nou "projectes de futur per a Vila-real, que compleixen, a més, amb la majoria si no tots els criteris que marca la Unió Europea per a la concessió d'ajudes a fons perdut". "Hem de decidir amb quins projectes i en quines condicions presentar-nos a la convocatòria per a optimitzar les opcions de Vila-real de rebre aquests fons; unes ajudes que ens permetran impulsar projectes de gran envergadura que ens permetran seguir construint el model de ciutat de coneixement, innovació, qualitat de vida i consciència del nostre entorn i el nostre patrimoni en el qual hem de seguir avançant", assenyala l'alcalde. La culminació de la xarxa de carrils bici, la rehabilitació del Gran Casino com a centre de congressos o de la planta superior del Convent, espai d'art, com a residència d'artistes, així com un projecte integral de rehabilitació de l'entorn del Millars juntament amb el municipi d'Almassora, un clúster d'empreses innovadores o una xarxa de transport públic urbà són alguns dels projectes en els quals treballa ja la mesa.

Galeria multimèdia

Imatges

Mesa de treball dels Fons Feder
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es