Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local inicia demà una nova campanya especial de prevenció de robatoris al camp

diumenge, 8 de novembre de 2015

Els agents del Grup Rural i de la Unitat de Resposta Policial (URP) de la Policia Local de Vila-real iniciaran demà, i fins al pròxim 29 de novembre, una nova campanya de prevenció de furts en el camp, que incidirà tant en el robatori de taronges com de caixons. 

La campanya constarà de dues fases, una dinàmica i una altra estàtica. En la primera, es revisaran i controlaran les quadrilles de recollida de taronja en les diferents partides del municipi, per tal d'obtenir in situ la informació de l'empresa recol·lectora, així com de la contractista, ubicació i camp recol·lectat i la varietat arreplegada. La fase estàtica constarà de controls de tràfic, conjuntament amb la URP, per a comprovar sobre el terreny que no existeix irregularitat en la mercaderia. Aquests dispositius especials es desplegaran sobretot en les zones d'accés als horts, incidint en els controls a vehicles en punts estratègics de les partides, amb l'objectiu de comprovar que el producte transportat té un origen i una destinació lícita.

Així mateix, durant aquesta campanya se sol·licitarà el Document d'Acompanyament i Traçabilitat Agrícola (DATA), que acredita la procedència i destinació dels fruits per a evitar situacions d'aprofitament il·lícit que puguen tenir el seu origen en accions delictives de furt o robatori, facilitant un major control. Davant qualsevol sospita que s'està cometent un delicte en els camps de cítrics, els veïns poden contactar amb la Policia Local a través del 092 o telefonant al 964 547 010.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es