Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Càtedra de Mediació Policial ofereix un curs d'introducció a la gestió de conflictes per a professionals

divendres, 13 de novembre de 2015

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real ha organitzat el curs Introducció a la mediació policial, que s'impartirà a la seu de la Policia Local de Vila-real des del 30 de novembre fins al 4 de desembre, en horari de 16.00 a 20.00 hores. 

El taller, dirigit a professionals de la policia, als estudiants i a altres professionals amb interés en la temàtica, ofereix una visió general sobre la mediació i sensibilitza els assistents sobre la seua utilitat, a més de facilitar el coneixement i aplicació dels fonaments psicològics i jurídics del conflicte, al mateix temps que afavoreix en el participant una reflexió sobre l'impacte emocional en l'acte d'intervenir. En la mateixa línia, el curs pretén propiciar el coneixement i comprensió sobre els canvis de paradigma en la gestió de conflictes en una societat complexa. 

Entre els professors destaquen la inspectora Rosana Gallardo i Carmen Lázaro, ambdues directores del curs, així com els docents Pascual Benet, Helena Pérez i Laura Abellán, i l'intendent general José Ramón Nieto, l'intendent Ramón Martínez i l'oficial Adrián Ferro, els quals utilitzaran una metodologia teoricopràctica. 

Els interessats poden inscriure's fins al 25 de novembre o fins que es complete l'aforament màxim, de 25 persones, a través de la pàgina web de la Policia Local en l'apartat de Formació.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Curs d'introducció a la mediació policial
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es