Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Vila-real reuneix tècnics de Joventut i dirigents de l'IVAJ per a planificar i impulsar noves polítiques en l'àrea

tornar Imprimir

divendres, 13 de novembre de 2015

Sala de premsa, Joventut

Reunió de tècnics de Joventut

Vila-real reuneix tècnics de Joventut i dirigents de l'IVAJ per a planificar i impulsar noves polítiques en l'àrea

L'Espai Jove de Vila-real ha sigut escenari d'una trobada de tècnics de Joventut de la província, convocat amb l'objectiu de planificar i impulsar noves polítiques en l'àrea. El regidor de l'àrea, Xavier Ochando, ha rebut el secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, així com el tècnic de formació de l'IVAJ a Castelló, Pep Castellà, i especialistes en la matèria de Vila-real, Almassora, Borriana, Benicàssim, la Vall d'Uixó, Castelló i l'UJI. 

"Entre els temes a tractar, s'ha parlat sobre les noves polítiques de joventut que es volen impulsar des de la Generalitat a través de l'IVAJ, que està per la labor de comarcalitzar i municipalitzar els serveis, una aposta de la qual som totalment partidaris, perquè cal acostar aquestes iniciatives a tots els implicats", explica Ochando. En aquesta línia, la trobada ha plantejat la possibilitat de crear una Xarxa Jove, així com impulsar les polítiques de formació, un sistema de garantia juvenil i col·laborar amb les universitats. 

"Vila-real és un referent en iniciatives pioneres de Joventut i som un exemple per a moltes ciutats; per això, no és casualitat que la trobada haja tingut lloc a la nostra seu i esperem acollir aquest tipus de convocatòries en més ocasions, perquè d'aquestes trobades ixen moltes idees de com plantejar el futur en l'àrea", conclou el regidor.

Galeria multimèdia

Imatges

Reunió de tècnics de Joventut_2 Reunió de tècnics de Joventut_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es