Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Els pressupostos participatius de 2016 obrin el termini per a les votacions fins al 26 de novembre

dijous, 19 de novembre de 2015

Pressupostos Participatius 2016_1

La Regidoria de Participació Ciutadana ha obert el període de votació de les propostes a incloure en els pressupostos participatius, que es perllongarà fins al pròxim 26 de novembre, tant de forma presencial com telemàtica, a través del web http://pressupostosparticipatius.vila-real.es

Després de la recollida de propostes, oberta a tota la ciutadania, tant a associacions com a persones independents, el Fòrum de Pressupostos Participatius va celebrar una nova sessió, en la qual els representants del Consell de Participació Ciutadana van seleccionar aquelles propostes més rellevants que ara se sotmeten a la votació de la ciutadania. Els veïns i veïnes interessats a participar poden escollir les tres propostes que consideren més prioritàries fins al 26 de novembre. Una etapa en la qual es podrà participar de forma presencial, acudint a l'Ajuntament a la secció d'Atenció i Tràmits (planta baixa), o a les associacions de veïns dels diferents barris i també a través del web. 

"Un any més, els ciutadans tornaran a estar implicats en la presa de decisions del que es fa amb els seus impostos i podran opinar sobre allò que els resulta més prioritari, de forma democràtica i plural", explica el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando, qui ha recordat que "quan vam arribar al govern municipal el 2011, la participació ciutadana era quasi inexistent i les portes de l'Ajuntament estaven tancades als vila-realencs. Ara mirem als ulls a les persones i les fem partícips de tot el que ocorre a la ciutat".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es