Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Una estrena solidària i musical per a Cineculpable 2015

tornar Imprimir

divendres, 20 de novembre de 2015

Joventut, Sala de premsa

Presentació de 'Vila-real Filma! Seqüència 3'

Una estrena solidària i musical per a Cineculpable 2015

Divendres 20 de novembre a les 20.00 hores al Disco-Pub Vil de Vila-real. El dia, l'hora i el lloc on ha quedat inaugurat oficialment Cineculpable 2015. La divuitena edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real ha començat el seu rodatge oficial amb la presentació del DVD solidari Vila-real Filma! Seqüència 3, que enguany adopta un format d'allò més musical en incloure una selecció de videoclips realitzats per creadors i productors vila-realencs i protagonitzats per bandes locals o amb integrants de la ciutat. El DVD, que pot adquirir-se al preu de 3 euros en totes les activitats programades durant la setmana del festival, destinarà la seua recaptació íntegra a la Fundació Primavera, pionera en el tractament i ajuda a persones amb malalties mentals.

Vila-real Filma! l'integren 12 treballs de bandes i solistes d'estils completament diferents, lligats a la ciutat i units per una mateixa finalitat solidària. El DVD inclou els videoclips Montparnasse, de la banda de post punk Gardien, realitzat per la productora local Dionisia Films, que firma també El Legado, de Abissmo-Metalterráneo, una altra de les creacions incloses; Tocan a muerto, del grup de rockabilly Los Dalton; Tú y yo, del cantautor vila-realenc Pasqual Riera (també sota la producció de Dionisia Films); Obseso, d'Impass; o Spoon of ants, de la banda de metall Gilles de Rais (produït per Maldito Records (c) a través de 27media Producciones). Completen el Vila-real Filma! Meteora, dels vila-realencs Fènix (una producció de Melòncia Films); Nostàlgia, de Tirant lo Rock (Vila-real), sota el segell també de Melòncia Films i dirigit per Lluís Chesa i Alicia Tomàs; Atlantis, d'El Blüe (rap en valencià); Ørsted, de Sitja; Tablao Chicken, de Five fingers with parasol; i Plan B d'Histrión, gravat i dirigit per Sada Tao i editat pel realitzador vila-realenc Álvaro Beltrán.

La programació d'aquest primer cap de setmana de Cineculpable 2015 continua el dissabte a l'Espai Jove (18.00 hores) amb una taula redona moderada per l'actriu Tonyi Vila amb l'objectiu d'analitzar l'ofici de la interpretació des de diferents perspectives i conéixer el dia a dia dels qui es posen davant la càmera perquè les milers de creacions audiovisuals i curtmetratges que es realitzen en diferents punts de la província cobren vida.

Galeria multimèdia

Imatges

Vila-real filma! Seqüència 3 Presentació de 'Vila-real Filma! Seqüència 3'_1 Polseres de Cineculpable 2015

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es