Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

El Servei de Mediació Hipotecària de Serveis Socials atén més de 160 consultes al llarg del 2014

dimarts, 24 de novembre de 2015

El Servei de Mediació Hipotecària de l'Ajuntament de Vila-real, dependent de la Regidoria de Serveis Socials, va atendre durant el 2014 un total de 161consultes. Així es desprén de l'informe realitzat per la Regidoria que dirigeix Sabina Escrig, que, a més, arreplega altres dades, com el nombre de persones que van acudir al servei per a sol·licitar informació (34), les consultes en tràmit (50), els casos resolts, que s'eleven a 27 o aquells que es van derivar a un altre servei, que en són tres.

A més, l'estudi també arreplega quantes famílies van aconseguir la dació en pagament (8) i en quants casos els experts van recomanar un refinançament (25). Una dotzena de persones van ser portades a la justícia gratuïta per a realitzar els seus tràmits, mentre que només en dues de les 161 atencions no es va aconseguir un acord favorable per a l'usuari. 

Amb l'objectiu de seguir millorant el servei, la Regidoria de Serveis Socials ha editat un nou fullet informatiu, que recopila tots els detalls de l'oficina i quin tipus de tràmits i gestions ajuda a realitzar. El Servei de Mediació Hipotecària ofereix assessorament personalitzat i intermediació davant l'entitat financera en els quals s'aborda la situació econòmica de la unitat familiar i es proposen les possibles alternatives per a saldar el deute. També s'acompanya els usuaris a les entitats bancàries per a intervenir i cercar una solució concreta i adequada a cada cas i s'assessora sobre aspectes jurídics i contractes hipotecaris. 

El servei es presta els dimarts i dijous de 9.30 a 13.30 hores al Centre Social (Josep Ramon Batalla, 38) i es pot concertar cita prèvia al telèfon 964 547 130 o de manera presencial.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es