Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Vila-real alça la veu unànime contra les violències masclistes

tornar Imprimir

dimecres, 25 de novembre de 2015

Igualtat, Sala de premsa

Dia per a Combatre la Violència contra les Dones 2015

Vila-real alça la veu unànime contra les violències masclistes

La ciutat de Vila-real ha commemorat el Dia Internacional per a Combatre la Violència contra les Dones, amb un acte institucional organitzat per la Regidoria d'Igualtat a la plaça Major. La celebració ha comptat amb la participació de totes les forces polítiques amb representació al consistori (PSPV, Compromís, PP i Ciutadans) i també sense presència a l'Ajuntament però amb representació en altres institucions de la Comunitat Valenciana i de l'Estat (EU i Podem), que, per primera vegada, han signat el manifest institucional contra la violència de gènere. Representants de les distintes forces polítiques, entre ells l'alcalde, José Benlloch, i la regidora d'Igualtat, Anna Vicens, han llegit el manifest.

A més, s'ha desplegat una pancarta i s'han repartit globus com a símbol de la lluita contra les violències masclistes. A més de l'acte institucional, la jornada commemorativa s'ha completat amb una nova sessió del cicle La igualtat va de cine, amb les projeccions del cicle CortoEspaña contra la violència cap a les dones. Més tard, a l'Escola Permanent d'Adults, les professionals de la Casa de la Dona han impartit una xarrada sobre la violència masclista. Dijous per la vesprada (19.00 h, Espai Jove), es reprén el taller Porque hay amores que matan, organitzat per la Regidoria d'Igualtat.

Galeria multimèdia

Imatges

Dia per a Combatre la Violència contra les Dones 2015_3 Dia per a Combatre la Violència contra les Dones 2015_2 Dia per a Combatre la Violència contra les Dones 2015_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es