Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

L'actriu Ana Otero, Culpable 2015, comparteix la seua vocació i experiència en el taller de Cineculpable

tornar Imprimir

dijous, 26 de novembre de 2015

Joventut, Sala de premsa

Taller d'Ana Otero. Cineculpable 2015

L'actriu Ana Otero, Culpable 2015, comparteix la seua vocació i experiència en el taller de Cineculpable

"La interpretació és la meua vocació, és el que em fa feliç. És imaginació, és creativitat, per damunt de tot". Així, amb aquesta frase, ha arrancat Ana Otero, Culpable 2015, el taller que ha impartit aquesta vesprada a l'Espai Jove, dins de la programació de ‪‎Cineculpable2015‬, un festival que ha qualificat d'"imprescindible". 

Com construir un personatge? Per a Ana Otero, amb 24 anys de carrera a les esquenes, el punt de partida és l'energia. "El més meravellós del meu treball és l'energia; tal com treballes la teua energia interna, el teu somriure intern, així es modifica l'interior, canvia la teua manera d'acostar-te a la gent, crees empatia", explica. "M'agrada interpretar personatges que tenen poc a veure amb mi, perquè m'obliguen a cercar, a aprofundir en ell", ha destacat.

"Açò d'actuar és com cuinar, ací tens tots els ingredients i no importa com els cuines, l'important és que al final estiga bo i ho faces amb amor". "La part vivencial és molt important, hi ha situacions a les quals no pots viatjar... Cal transcendir i saber què t'uneix a aquell personatge" són altres de les experiències que l'actriu Ana Otero ha volgut compartir amb els assistents al festival.

Galeria multimèdia

Imatges

Taller d'Ana Otero. Cineculpable 2015_3 Taller d'Ana Otero. Cineculpable 2015_2 Taller d'Ana Otero. Cineculpable 2015_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es