Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real impulsa una campanya per a fer de la ciutat un centre comercial obert i potenciar les compres nadalenques

dimarts, 1 de desembre de 2015

Campanya de Nadal 2015

La Regidoria d'Economia de Vila-real ha creat una campanya específica per a aquest Nadal amb l'objectiu de fer de la ciutat "un centre comercial obert" i potenciar així les compres en aquest període. La regidora de l'àrea, María Dolores Parra, ha presentat la iniciativa, que engloba més de 60 activitats culturals, d'oci i de dinamització comercial que s'ofereixen en la ciutat fins al pròxim 5 de gener. 

"Ens trobem en una temporada molt important per als comerços i també per als veïns, que cerquen els millors productes i els millors regals per a la família. Per això, volem facilitar-los aquesta tasca perquè les seues compres les realitzen sempre en els nostres comerços i que Vila-real siga la seua primera opció", explica Parra, qui assenyala que per aquest motiu s'ha escollit el lema "Queda't amb nosaltres aquest Nadal". 

"Es tracta de seguir l'estratègia de fer un centre comercial obert, atractiu i unificat, en el qual abellisca passejar i gaudir d'activitats paral·leles, igual que ocorre en els centres comercials tancats", indica. Per aquest motiu, la Regidoria d'Economia s'ha coordinat amb la resta d'àrees de la ciutat per a oferir als veïns "una agenda cohesionada en la qual podran trobar tota l'oferta comercial, cultural i d'oci per a fer aquests dies, perquè ho tenen tot a Vila-real", assegura. 

A la programació de la resta de regidories se sumen activitats específiques per a potenciar les àrees comercials els divendres, dissabtes i diumenges, "amb l'objectiu de traure a la gent als carrers i fidelitzar també els clients". Manualitats, concerts, teatre, cinema, tallers de cuina i de decoració nadalenca, animació, la Fireta de Nadal, Esplai Nadal, Nadalàndia, la visita del pare Noel i del missatger reial o la Cavalcada de Reis, són només algunes de les opcions que completen l'agenda i en la qual també ha participat la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi). 

El seu president, Paco Arrufat, indica que, en paral·lel, també s'ha organitzat una campanya que, amb el títol "Passeja, compra i guanya", ofereix tres sorteigs diferents perquè els clients dels comerços locals puguen emportar-se grans premis. El primer, centrat a "passejar pels nostres carrers" valora l'aparador més bonic, a ulls dels ciutadans, que només per votar entraran en el sorteig d'un val de 200 euros per a realitzar les seues compres en la ciutat. El segon, que fomenta les compres, sorteja 1.000 euros entre tots els clients i el tercer, dirigit "a un públic juvenil i relacionat amb les noves tecnologies", ofereix 100 euros per a gastar en les tendes de Vila-real a qui es faça un selfie en un comerç i el compartisca en la xarxa social, on haurà d'aconseguir el major nombre de 'Me gusta'. Més informació al web http://compresdenadal.com/, on també s'habilitarà un mapa amb una ruta en la qual estaran marcats tots els comerços que formen part d'Ucovi agrupats per sectors, "perquè els ciutadans sàpien on i què poden comprar". 

Parra ha demanat "reflexió sobre les pràctiques de consum i l'impacte que té sobre el comerç local que comprem en la ciutat", al mateix temps que ha animat a "consumir a Vila-real i ser conscients d'on adquirim els productes".

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Campanya de Nadal 2015_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Campanya de Nadal 2015_2 Presentació de la campanya de Nadal 2015
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es