Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local intensifica els controls d'alcohol i drogues al volant durant la campanya de Nadal per a prevenir accidents

dimarts, 8 de desembre de 2015

Coincidint amb els dies previs a la celebració del Nadal, la Policia Local de Vila-real durà a terme de l'11 al 20 de desembre una campanya especial de prevenció i control d'alcohol i drogues en la conducció. Amb aquest objectiu, l'àrea de Seguretat Viària intensificarà els controls urbans, de manera que qualsevol conductor pot ser sol·licitat per a realitzar un test d'alcohol o de drogues a qualsevol hora del dia. Durant la campanya, els agents distribuiran fullets amb el lema 'Si et passes, s'acaba la festa. Que l'alcohol i les drogues no trien per tu', recordant als conductors la prohibició de conduir sota els efectes d'alcohol o substàncies estupefaents i les conseqüències que pot implicar. 

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, recorda que aquest tipus de proves tenen un caràcter eminentment preventiu i assenyala que l'augment d'aquests controls està afavorint un canvi de comportament dels ciutadans, tal com s'ha comprovat en les diferents campanyes d'aquest tipus realitzades per la Policia Local. "En aquests dies són habituals els dinars, sopars o esmorzars previs al Nadal. Durant les últimes campanyes, hem detectat una millora de l'actitud al volant dels ciutadans, que cada vegada més opten per mesures preventives com establir torns per a la conducció amb amics o companys, però és necessari seguir incidint en aquesta tasca perquè la prevenció és la millor forma de fer front a la sinistralitat al volant associada al consum d'alcohol o drogues", conclou Serralvo.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es