Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Aspirants a voluntaris de Protecció Civil de tota la Comunitat Valenciana es formen a Vila-real amb un curs bàsic

diumenge, 13 de desembre de 2015

Simulacre d'emergències de Protecció Civil_3

L'Aula de Formació de la Policia Local ha acollit en les últimes setmanes el curs bàsic per a voluntaris de Protecció Civil que forma aspirants de tota la Comunitat Valenciana. Aquest taller, que s'ha clausurat amb un simulacre d'emergència, ofereix els coneixements bàsics que han de tenir els voluntaris en aspectes com comunicacions, ordenació i regulació de trànsit, psicologia, plans i gestió d'emergències, primers auxilis, extinció d'incendis o cerca i rescat de persones. 

Una vegada finalitzat el curs, els alumnes participen en un simulacre per a posar en pràctica els coneixements adquirits i que hauran d'aplicar durant els serveis. Per a això, el Servei Municipal de Protecció Civil de Vila-real col·labora en l'organització i logística de les classes teòriques, amb la prestació de material i suport en el simulacre. 

El responsable del servei municipal, Ismael Solsona, ha donat la benvinguda als futurs voluntaris i els ha animat a "bolcar-se al màxim" en cada situació, igual que demana per als ciutadans "comprensió" cap a les funcions que aquestes persones realitzen "de forma desinteressada i gratuïta, assistint en grans esdeveniments i també en emergències". Així mateix, Solsona recorda que "els membres de Protecció Civil estan per a ajudar la població i amb el seu treball permeten que moltes de les activitats lúdiques que es realitzen al municipi es puguen dur a terme", per la qual cosa sol·licita "respecte" cap a aquesta figura que "no solament ajuda en la seua ciutat, sinó que en moltes ocasions s'intercanvia amb localitats veïnes, que també es beneficien de la seua excel·lent labor".

Galeria multimèdia

Imatges

Simulacre d'emergències de Protecció Civil Simulacre d'emergències de Protecció Civil_1 Simulacre d'emergències de Protecció Civil_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es