Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

Els alumnes d'Angelina Abad obrin els tallers de Recuperem el Nadal

tornar Imprimir

dilluns, 14 de desembre de 2015

Tradicions, Sala de premsa, Cultura, Educació

Tallers Recuperem el Nadal_1

Els alumnes d'Angelina Abad obrin els tallers de Recuperem el Nadal

Els alumnes del col·legi Angelina Abad han estat els primers a participar a l'activitat Recuperem el Nadal, cultura i tradicions a les festes de Nadal, organitzada pel projecte de Vilaemprén Recuperem, amb la col·laboració de les regidories d'Educació, Cultura i Tradicions. La iniciativa Recuperem, centrada en la gestió documental i la difusió cultural de l'Arxiu Municipal, compta amb tallers didàctics i activitats perquè els escolars puguen conéixer millor l'evolució de la celebració del Nadal per part de la societat vila-realenca al llarg de la seua història recent. 

La documentació històrica preparada per a l'ocasió està centrada en nadales, galeries fotogràfiques, vestits utilitzats pels reis d'Orient a les cavalcades i moltes altres sorpreses que ajudaran a potenciar la pervivència de les tradicions locals i, al mateix temps, a fomentar el respecte cap al patrimoni de la ciutat. 

En total, està previst que mig miler de xiquets de primer cicle de primària dels col·legis de la ciutat participen en els tallers fins al dia 22 a la Casa dels Mundina. Els primers a participar han estat els 60 alumnes de l'Angelina Abad, als quals seguiran dimarts els del José Soriano; dimecres els de Cervantes i en un segon torn els de la residència de dia; dijous serà el torn dels escolars de Concepció Arenal i divendres assistiran Escultor Ortells i La Panderola. La següent setmana, el col·legi Pintor Gimeno Barón realitzarà l'activitat el dilluns i un dia després ho farà la Consolació.

Galeria multimèdia

Imatges

Tallers Recuperem el Nadal_2 Tallers Recuperem el Nadal_3 Tallers Recuperem el Nadal
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es