Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

Cooperació i Integració 'gradua' 35 alumnes de curs de castellà per a nouvinguts

tornar Imprimir

divendres, 18 de desembre de 2015

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Cooperació i Integració 'gradua' 35 alumnes de curs de castellà per a nouvinguts

La Regidoria de Cooperació i Integració ha lliurat els diplomes als 35 alumnes que han participat en el curs de castellà per a immigrants en un acte celebrat al Centre Social. El curs, al qual es van inscriure 40 persones (29 dones i 11 homes), ha estat dividit en dos nivells i s'ha desenvolupat des del 29 de setembre fins el 17 de desembre, amb una durada de 30 hores lectives. Entre les nacionalitats dels alumnes destaquen els provinents del Marroc, Algèria, Romania, Síria, Nigèria i Ucraïna. 

Entre els continguts posats en pràctica destaquen converses de la vida quotidiana com anar al metge, comprar als supermercats, emplenar formularis administratius, preguntar la localització d'un lloc, etc., per tal d'ajudar els participants a afrontar situacions diàries i superar la por en el moment de parlar, sense oblidar la integració en la societat d'acollida. El regidor de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela, ha estat l'encarregat de lliurar els diplomes.

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament de diplomes del curs de castellà per a immigrants Lliurament de diplomes del curs de castellà per a immigrants_1 Lliurament de diplomes del curs de castellà per a immigrants_2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es