Inici

L'Ajuntament facilita l'accés a la informació electoral i el seguiment de l'escrutini en temps real a través del web municipal per a les eleccions a Corts Generals

divendres, 18 de desembre de 2015

L'Ajuntament de Vila-real ha preparat un any més un dispositiu especial per a facilitar als veïns i veïnes de la ciutat el seguiment de les eleccions a Corts Generals del pròxim diumenge. Amb aquest objectiu, el Departament Municipal de Noves Tecnologies ha desenvolupat el portal eleccions.vila-real.es, a través del qual els ciutadans podran accedir en temps real a l'escrutini de les taules electorals de Vila-real. A través d'aquesta pàgina, els vila-realencs també poden consultar en líniael col·legi electoral en el qual estan censats per a exercir el seu dret al vot, a més d'altres informacions d'interés, com els resultats de les diferents convocatòries des de l'any 2003 i, per primera vegada, l'històric de la participació electoral en la ciutat des de 1993.

Els avanços de participació en les eleccions podran consultar-se en aquest web municipal, adaptada a tot tipus de dispositius, a partir de les 14.00 i de les 18.00 hores, mentre que l'escrutini dels diferents col·legis electorals de la ciutat podrà seguir-se a partir de les 20.00 hores, una vegada tancats els col·legis, i en temps real. A més, les dades d'escrutini es projectaran també en la pantalla de circuit intern situada a la planta baixa de l'Ajuntament.

En l'última convocatòria electoral, el web municipal d'eleccions va oferir per primera vegada les dades d'escrutini en temps real, triplicant el nombre de visites pel que fa als anteriors comicis. D'aquesta manera, en les eleccions de maig de 2015 es van registrar 4.162 usuaris únics i 6.762 visites, enfront dels 1.413 usuaris i 2.063 consultes de 2011.

Descàrrega d’arxius

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es