Inici

L'Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer de Vila-real obri el període de matrícula per al nou curs de la mà de la Fam

tornar Imprimir

dijous, 31 de desembre de 2015

Sala de premsa, Cultura

L'Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer de Vila-real obri el període de matrícula per al nou curs de la mà de la Fam

L'Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer (EMTAC) de Vila-real tornarà a obrir les portes el pròxim 18 de gener en un nou curs i ho farà de la mà de la jove companyia vila-realenca La Fam.

La Regidoria de Cultura ha signat l'acord pel qual l'empresa gestionarà l'escola durant els pròxims dos anys, després de traure a concurs la gestió del servei, que es va engegar durant la passada legislatura. Des de l'11 fins al 14 de gener, els interessats a matricular-se poden fer-ho en les oficines de l'Auditori Municipal Rafael Beltrán Moner, en horari de 10.00 a 14.00 hores. El cost de les classes és de 30 euros i començaran el dia 18.

L'EMTAC estructura els cursos en sis grups: un d'infantil (per a xiquets de sis a nou anys), dos de joves (de 10 a 15 anys) i tres d'adults (majors de 16 anys), que s'estructuren en primer, segon i tercer curs. Els alumnes d'infantil podran assistir els dissabtes d'11.00 a 13.00 hores, mentre que els grups juvenils compten amb horari de dilluns i dimecres o dimarts i dijous, de 17.30 a 19.00 hores. En adults, el primer curs serà els dilluns i els dimecres de 20.00 a 22.00 hores i el segon curs els dimarts i els dijous a la mateixa hora. Els alumnes de tercer rebran les classes els divendres de 18.00 a 21.00 hores.

"L'EMTAC és un espai on s'ensenyen els principis bàsics de les arts escèniques d'una forma divertida per a persones de totes les edats", explica l'edil de Cultura, Eduardo Pérez, que ha assenyalat que "està previst que l'activitat torne a ser tot un èxit, ja que ja hi ha inscrits, la qual cosa demostra l'interés que suscita el teatre a la nostra ciutat".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es