Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Vila-real renova el conveni de col·laboració amb Ateneo amb 3.600 euros per a facilitar el transport fins al centre de dia als afectats pel dany cerebral sobrevingut

dissabte, 2 de gener de 2016

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig, s'han reunit amb el president de la Fundació Daño Cerebral Sobrevenido Ateneo, Juan José Forner Conde, per a renovar el conveni que el consistori manté amb l'entitat per a col·laborar amb el manteniment del servei de transport adaptat del centre de dia.

"L'Ajuntament és conscient de la problemàtica que presenta per al col·lectiu de ciutadans afectats per dany cerebral sobrevingut la utilització del transport adaptat per a l'accés al centre de dia, per això continuarem col·laborant amb qualsevol mesura que promoga i facilite la mobilitat d'aquest col·lectiu", assenyala Benlloch.

L'entitat compta amb un conveni interinstitucional entre la Diputació de Castelló i diversos ens locals, entre ells l'Ajuntament de Vila-real, mitjançant el qual la ciutat aporta 3.593,51 euros i assegura així la prestació a la ciutat del servei de transport adaptat als veïns que acudeixen a les dependències d'Ateneo.

"La nostra obligació és estar al costat de tots els vila-realencs que ho necessiten", indica la regidora de Serveis Socials, que recorda que "Ateneo atén nombrosos veïns de la ciutat". "Per això, seguirem col·laborant amb les associacions que presten servei i ajuden ciutadans de Vila-real, mantenint i incrementant, com hem fet fins ara, l'import destinat a aquestes entitats", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es