Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

L'Escola de Formació de la Policia Local de Vila-real forma 661 agents en 18 accions formatives el 2015

dimecres, 6 de gener de 2016

L'Escola de Formació de la Policia Local de Vila-real (Efopol) ha dut a terme al llarg de tot el 2015 un total 18 accions formatives que han arribat a 661 agents, tant de Vila-real, com de la resta de l'Estat i d'altres països. 

Entre els cursos oferits, destaquen els de tràfic il·lícit de vehicles o de criteris d'actuació en matèria de seguretat viària, així com les jornades de perfeccionament d'unitats canines, als quals se sumen el de la Llei de seguretat ciutadana o el de la reforma del Codi Penal. També s'ha impartit un taller bàsic d'accés a la Policia Local, un altre d'habilitats defensives bàsiques i una jornada tècnica de conducció de vehicles. 

La seu de la Policia Local també ha acollit una formació per a aprendre a detectar mentides, una altra de comunicació no verbal científica, una altra sobre realitat social i diversitat, així com un taller d'introducció a la mediació policial i un altre de motivació per a agents. Els membres de la Policia Local també han comptat amb un curs de mesures d'autoprotecció i emergència davant el jihadisme, un altre de prevenció de riscos laborals, un altre centrat en la intervenció policial amb animals de companyia i perillosos, així com un simposi de mediació policial i el curs d'estiu titulat La pràctica de la mediació policial per a la construcció de ciutadania. 

Totes les formacions s'han impartit en la prefectura de la Policia Local de Vila-real i d'elles s'han beneficiat tant agents de la ciutat com d'altres municipis, destacant la presència de policies de Madrid, Catalunya, Múrcia i Aragó, així com d'altres països, com és el cas de la Policia Nacional de Colòmbia.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es