Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat obri la preinscripció als tallers i activitats de la programació del primer quadrimestre de l'any

tornar Imprimir

dijous, 7 de gener de 2016

Igualtat, Sala de premsa

Programació d'Igualtat gener_abril 2016

Igualtat obri la preinscripció als tallers i activitats de la programació del primer quadrimestre de l'any

La Regidoria d'Igualtat de Vila-real acaba d'obrir el període de preinscripció a les activitats organitzades dins de la programació de gener a abril, en la qual destaquen els tallers i monogràfics, així com la commemoració de dies assenyalats, com el Dia de la Igualtat Salarial, i les campanyes específiques contra la violència de gènere en els instituts. 

Entre els nou cursos preparats destaquen els relacionats amb les noves tecnologies, com el d'Internet pràctica o el titulat Internet pràctica: avancem!; els de ball, com el de Bollywood i el de Dansa oriental; així com els de psicologia, amb un taller d'Intel·ligència emocional i un altre de Risoteràpia. En l'apartat de manualitats i habilitats, destaquen el de Patchwork i el de Disseny i patronatge, a més d'una nova edició del taller de salut per a la reeducació del sòl pèlvic.

La programació d'Igualtat per al primer quadrimestre de l'any compta també amb sessions dirigides a la cura personal, amb les xarrades Encerts i errors per a acudir a un esdeveniment i Fons d'armari, ambdues centrades en l'adquisició dels coneixements necessaris per a conformar una bona imatge ajustada a les necessitats socials, personals i professionals. 

La Regidoria d'Igualtat ha previst també la celebració del Dia Mundial per la Igualtat Salarial, que tindrà lloc el 19 de febrer, amb l'emissió gratuïta i col·loqui posterior de la pel·lícula Pago justo, dins del cicle La igualtat va de cine. A més, també es prepara una programació especial per a la Setmana de les Dones, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març. 

Tot això, sense oblidar la XIV Campanya de prevenció de la violència de gènere, que es realitzarà en els centres educatius en diferents sessions per a prevenir i conscienciar sobre el tema els més joves. Una iniciativa a la qual se sumarà l'activitat "Teixint contra la violència de gènere", de l'Associació Amb llanes pel carrer, que servirà per a confeccionar una bufanda contra la violència de gènere, en l'elaboració del qual participen dones de tot el món. La trobada de Dones resilients, que se celebrarà el 17 de febrer com un espai de trobada i intercanvi d'experiències entre dones, i el Laboratori de dones de cultura crítica completen la programació del quadrimestre.

El termini de preinscripció està obert fins al dia 13 de forma presencial a la Casa de la Dona (carrer de Santa Sofia, 2), a través del correu electrònic casadona@vila-real.es i mitjançant formulari en línia. El pròxim 14 de gener tindrà lloc el sorteig i del 18 al 21 es formalitzaran les matrícules a la Casa de la Dona.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació d'Igualtat gener_abril 2016_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es