Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

L'Auditori acull aquest diumenge la representació benèfica 'Els Miserables' a favor de l'ONG Asamanu África

tornar Imprimir

dimarts, 12 de gener de 2016

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa, Cultura

L'Auditori acull aquest diumenge la representació benèfica 'Els Miserables' a favor de l'ONG Asamanu África

L'Auditori acull aquest diumenge, a les 18.00 hores, la representació de l'obra Els Miserables amb finalitats benèfiques a càrrec de la companyia Tirant Teatre, que oferirà una versió lliure de l'obra i el musical. Les regidories de Cultura i Cooperació i Integració col·laboren amb la iniciativa, la recaptació de la qual anirà destinada a benefici de l'ONG Asamanu África, entitat que desenvolupa la seua tasca a Senegal. 

L'ONG centra les seues accions a un barri dels suburbis de Dakar anomenat Diamaguene Sicap Mbao, on arriba la majoria de la immigració rural de Senegal i des d'on parteixen molts dels immigrants que més tard intenten accedir a Espanya per les tanques de Ceuta i Melilla. Els cooperants de l'ens es dediquen a la formació de dones i reinserció de joves que en algun moment han estat exclosos del sistema escolar públic i els ensenyen no només alfabetització, sinó també altres coneixements útils per al dia a dia, com la transformació de fruites i verdures i també rebosteria, entre d'altres. 

Tant el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, com el responsable de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela, ha destacat que "Vila-real demostra cada dia ser una ciutat solidària". "Per això, aquest Ajuntament col·labora en totes aquelles iniciatives que requereixen la nostra ajuda per tal d'eixir endavant, especialment quan es tracta d'ajudar els més desfavorits", expliquen.

Els interessants a assistir a aquesta obra poden adquirir les entrades per un donatiu de 5 euros.

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell de 'Els Miserables'
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es