Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local de Vila-real porta el model local a les I Jornades Tècniques de Mediació Policial de Puente Genil

dijous, 14 de gener de 2016

Jornades tècniques de mediació policial de Puente Genil

La Policia Local de Vila-real ha portat el model de mediació policial implementat a la ciutat a les I Jornades Tècniques de Mediació Policial, noves formes de servei a la ciutadania, celebrades a la localitat cordovesa de Puente Genil i dirigides a professionals tant de les forces i cossos de seguretat, com dels serveis socials i la participació ciutadana, així com a representants d'associacions i interessats en la matèria. 

La inspectora de la Policia Local de Vila-real, Rosa Ana Gallardo, ha estat l'encarregada d'oferir la ponència "Mediació policial: una altra forma de fer policia", acompanyada per l'oficial de la Policia Local Adrián Hierro. La ponència ha exemplificat el cas de Vila-real com a referència en la implantació d'aquest tipus de metodologia de resolució de conflictes. A més, en un altra intervenció, Gallardo i Hierro han abordat diferents casos d'èxit en els quals ha treballat el cos de seguretat vila-realenc. D'altra banda, l'intendent Ramón Martínez ha oferit una xarrada titulada: "Visió i aportació del comandament policial davant la implementació de les Unitats de Mediació Policial".

"La mediació és una eina que pot utilitzar-se de forma transversal en les funcions de la Policia", indica el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, qui destaca que la Policia Local de Vila-real "s'ha convertit en un referent en la matèria, motiu pel qual nombrosos cossos de seguretat aprenen del seu exemple i es formen en la prevenció de la violència i la gestió dels conflictes de la mà dels nostres agents".

Galeria multimèdia

Imatges

Jornades tècniques de mediació policial de Puente Genil_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es