Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Antonio Orozco, Siniestro Total, Los Enemigos, El Último Ke Zierre i la Coral Sant Jaume, en el cartell de festes 2016

tornar Imprimir

dijous, 14 de gener de 2016

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa

Presentació del cartell musical de festes de 2016

Antonio Orozco, Siniestro Total, Los Enemigos, El Último Ke Zierre i la Coral Sant Jaume, en el cartell de festes 2016

Antonio Orozco, Siniestro Total, Los Enemigos, El Último Ke Zierre i la Coral Sant Jaume són algunes de les actuacions previstes per a les pròximes festes en honor a sant Pasqual i a la Mare de Déu de Gràcia d'enguany. La Junta de Festes ha presentat ja el cartell musical d'enguany, en el qual s'inclouen actuacions de diferents estils, bandes locals, grups emergents i consolidats per a atraure joves i majors.

El programa s'iniciarà el divendres 13 de maig, amb el Rock per la Llengua i l'actuació, a la plaça Major, del grup català Sopa de Cabra (00.00 hores). Per a la nit del dissabte està previst el concert del cantant i compositor Antonio Orozco a la plaça del Llaurador (00.00 hores), on interpretarà, entre altres cançons, alguns dels temes del seu nou disc Destino

El dilluns 16, la tradicional Nit de xulla comptarà amb l'actuació de l'històric grup gallec de punk-rock Siniestro Total, a partir de la mitjanit a la plaça Major. Un dia després, i coincidint amb la jornada gran en honor a sant Pasqual, a les 23.00 hores, el mateix espai acollirà el musical Feeling, que conjuga música, ball i grans actuacions.

El 21 de maig, últim dissabte de festes, el grup madrileny de rock and roll urbà Los Enemigos oferirà els seus grans èxits recollits al llarg de les quasi tres dècades de trajectòria, on no faltaran temes del seu últim disc Vida inteligente (2014). Tancarà les festes, a les 19.45 hores del diumenge a la plaça Major, l'actuació dels cantants Karina i Miguel Ángel Carreño, més conegut com Micky, que interpretaran alguns dels seus temes més famosos. 

Ja al setembre, el cartell de les festes de la Mare de Déu de Gràcia estarà encapçalat pel grup de punk rock borrianenc El Último Ke Zierre, que després de donar el salt a terres hispanoamericanes, actuarà el dissabte 3, a les 00.00 hores, al Recinte de la Marxa. El dilluns 5, la Coral Sant Jaume amenitzarà la vetlada de la Nit de xulla a la plaça Major i el dimecres, a les 23.30 hores, les xarangues Reality Show i Vakalenta oferiran un Live Music Show que promet sorprendre. El dissabte 10, a mitjanit, el mateix recinte acollirà l'actuació de les tres joves integrants de Sweet California que acaben de rebre el Premi MTV Europe Music Awards al millor artista espanyol, després de l'èxit mundial Wonderwoman. El mític grup dels 60 Els Sírex serà l'encarregat de tancar el programa de festejos de setembre el diumenge a les 19.45 hores, a la plaça Major. 

El regidor de Festes, Javier Serralvo, ha agraït a la Junta de Festes l'esforç realitzat per a oferir "actuacions musicals d'alta qualitat i gratuïtes, a diferència del que ocorre en altres municipis, aprofitant al màxim el pressupost". "La Comissió d'Espectacles treballa des de l'endemà de finalitzar els festejos en honor a la Mare de Déu de Gràcia per a buscar els grups més variats, que agraden a tots, i que, a més, atraguen públic, perquè les dues setmanes de festes no només són per a la diversió, sinó també per a generar economia", explica l'edil. 

Per la seua banda, el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, ha destacat que organitzar les actuacions "suposa molt de temps i sempre s'intenta buscar artistes variats, per a tots els públics i amb una trajectòria atractiva per als espectadors". A això se suma un altre dels requisits, especialment en el cas de les orquestres, encara per confirmar: "Que siguen de Vila-real o estiguen relacionades al màxim amb la ciutat". 

"Tenim artistes que cal potenciar", ha afegit Serralvo, qui ha tornat a destacar el treball que realitza de forma desinteressada la Junta de Festes independent, que "administra amb responsabilitat els diners de tots". En aquest sentit, ha destacat que "amb menys pressupost que el 2015 s'oferiran actuacions de la mateixa qualitat o fins i tot millor que fa un any", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell musical de festes de 2016
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es