Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

La Universitat Popular obri la matrícula per a les campanyes anuals i ofereix més de 800 places per a una vintena de cursos

dimarts, 19 de gener de 2016

La Universitat Popular explicarà les seues campanyes 61a i 62a, que tindran lloc al llarg d'enguany, amb més de 800 places, per a les quals demà s'obri el termini de matriculació. Així ho ha anunciat la regidora d'Educació, Rosario Royo, qui ha explicat que els usuaris disposaran d'una vintena de cursos i tallers on triar entre entreteniment, formació i benestar. 

La inscripció, que es podrà realitzar a la Casa dels Mundina fins a completar places, ofereix la possibilitat d'apuntar-se a un màxim de tres cursos per persona dels quals s'ofereixen tant en la campanya 61 (amb 430 places del 15 de febrer al 15 de maig) com a la 62 (amb 430 més del 12 de setembre al 12 de desembre). Les activitats s'oferiran en diferents barris, fent ús de les instal·lacions de l'IES Francesc Tàrrega, la Fundació Caixa Rural, el Viver d'Empreses, el local de Pintat a mà Marisa Vidal, el Taller Sara Pallarés i les seus de les associacions de veïns de l'Hospital, El Pilar, Sant Pasqual i la Torre Motxa. 

Entre els tallers i cursos, s'ofereixen balls de saló i llatins, aplicacions de boixets (amb modalitats d'iniciació i perfeccionament), calats, labor de retalls, tècniques decoratives, pintura i restauració de mobles. Així mateix, els vila-realencs podran inscriure's a classes d'iniciació a la informàtica per a adults i als cursos de navegació per internet i correu electrònic (en modalitat inicial i avançat) i també a classes d'italià i anglés (inicial i avançat) per a viatgers. El taller Conta'm un conte i les sessions de Musicoteràpia tornen per a consolidar-se i s'inclou un de nou, centrat en la rialla i les emocions. 

Royo ha assenyalat la importància de comptar amb "varietat" de cursos per a "donar respostes a les diferents demandes de la ciutadania" i ha destacat la "inclusió dels tallers destinats a cuidar l'àrea del benestar". A més, destaca el caràcter formatiu de moltes de les activitats, com els d'idiomes, "destinats a persones que necessiten aprendre a defensar-se en llengües com l'anglés i l'italià per a gaudir més dels seus viatges".

D'altra banda, Royo ha recordat que la Universitat Popular ofereix descomptes a majors de 65 anys, titulars del Carnet Jove, membres de família nombrosa, persones amb dret a rebre una pensió de viduïtat, orfandat o no contributiva, aturats de llarga durada, discapacitats amb més d'un 33% reconegut, víctimes de violència de gènere o ciutadans derivats dels Serveis Socials.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es