Inici -> Àrees -> Biblioteques -> Notícies

Les biblioteques de Vila-real promouen el coneixement de personatges de la ciutat en una nova activitat de foment lector

diumenge, 7 de febrer de 2016

Fomentar la lectura a través del préstec a domicili i donar a conéixer els principals personatges del segle XX a Vila-real. Aquesta és la proposta que ofereix el Servei de Biblioteques a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat amb motiu de la Setmana Fundacional de Vila-real.

Per a commemorar aquesta efemèride, les biblioteques infantils de Vila-real han preparat un àlbum amb personatges rellevants de la història local del segle XX. Fins al 19 de febrer, per cada tres llibres agafats en préstec a domicili s'obtindrà un cromo; els xiquets han de llegir les pistes que l'àlbum els proposa i apegar-lo on corresponga. Quan completen l'àlbum, obtindran de regal un retallable del campanar de la ciutat. Per a poder participar en aquesta activitat, els xiquets i xiquetes han de tenir el carnet de soci lector; aquest carnet és gratuït i permet agafar en préstec els fons dels centres bibliotecaris.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Àlbum Personatges de Vila-real
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es