Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

La XIII Mostra de Cuina Medieval acosta la gastronomia de l'època amb un sopar inspirat en la fundació de Vila-real

tornar Imprimir

dimarts, 16 de febrer de 2016

Tradicions, Sala de premsa, Economia, Turisme

La XIII Mostra de Cuina Medieval acosta la gastronomia de l'època amb un sopar inspirat en la fundació de Vila-real

La tradicional Mostra de Cuina Medieval, que enguany compleix 13 edicions, tornarà a sorprendre aquest dijous els comensals amb un original sopar que acostarà als participants la gastronomia de l'època de la fundació de Vila-real. L'esdeveniment, amb la col·laboració de les regidories d'Economia, Tradicions i Turisme, està organitzat per l'Associació Gastronòmica de Vila-real, que ha elaborat un complet menú a base d'ingredients propis de l'època medieval.

El menú començarà amb la fruita que els comensals trobaran sobre la taula, acompanyada de la tradicional cecina i formatge. A aquest primer entrant del festí fundacional seguiran una sopa d'ametla, salmó en escabetx, carxofa al forn i vinagreta, papada al forn i corder guisat amb cigrons. Per a finalitzar, se serviran unes postres de quallada amb fruita seca, que es completaran amb una infusió digestiva de timó, en un menú que inclourà pa, cervesa, vi i, com sempre "una sorpresa", en paraules del president de l'Associació Gastronòmica, Ximo Abril. 

El restaurant Cal Dimoni serà l'escenari, un any més, d'aquesta cita, que tindrà lloc el dijous, 18 de febrer a les 21.30 hores, i que manté invariable el preu de 25 euros per plaça. Per a reservar, es pot cridar directament al local, al telèfon 964 535 323.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es