Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

Més de 250 estudiants de cinc centres educatius de Vila-real visiten l'Ajuntament durant la Setmana Fundacional

tornar Imprimir

dimarts, 16 de febrer de 2016

Tradicions, Sala de premsa

Visita d'alumnes del Pintor Gimeno Barón

Més de 250 estudiants de cinc centres educatius de Vila-real visiten l'Ajuntament durant la Setmana Fundacional

Els 52 alumnes de primer i segon de primària del CEIP Pintor Gimeno Barón han sigut els primers a visitar l'Ajuntament, dins de la ronda de visites de centres educatius amb motiu de la Setmana Fundacional, per la qual està previst que passen un total de 269 estudiants. 

Els escolars, guiats per la Regidoria de Tradicions, coneixen de més a prop la casa consistorial, la seua història, els seus principals espais i el seu funcionament actual, sense oblidar l'explicació històrica, d'una manera didàctica, del lliurament de la Carta Pobla a càrrec del rei Jaume I fa 742 anys. Amb motiu de la commemoració de la fundació de la ciutat, el pròxim dissabte 20 de febrer, els xiquets i xiquetes reben també l'Auca de la Fundació de Vila-real amb vinyetes per a pintar. 

Les visites continuaran a partir de demà, amb l'arribada de 25 alumnes d'educació infantil de l'Angelina Abad; el dijous, amb la recepció de 42 escolars d'educació infantil de Cervantes i amb un altre torn de 50 alumnes de segon cicle de Fundació Flors. El divendres tancaran la ronda de visites 50 alumnes de segon de primària del CEIP Pius XII i 50 estudiants més del tercer cicle de Fundació Flors.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es