Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local de Vila-real participa en cursos de conducció eficient i en situacions adverses

dimarts, 16 de febrer de 2016

Cursos de conducció eficient de la Policia Local

L'Escola de Formació Policial (Efopol) i l'empresa Auto-Real, concessionari oficial Volkswagen a Vila-real i integrada en el grup de concessionaris Michavila Centres d'Automoció, participen en sengles cursos de conducció eficient i de conducció en situacions adverses, dins d'un programa de col·laboració en matèria de formació en la conducció de vehicles policials. 

Els cursos seran impartits gràcies a la col·laboració dels instructors de l'escola castellonenca de conducció Maralba en dues sessions teoricopràctiques, on participen 12 policies, que adquiriran coneixements i experiència al volant aplicables immediatament en la seua tasca. El curs de Tècniques de conducció eficient pretén reduir el consum de combustible entre un 5 i un 15%, al mateix temps que es rebaixa l'emissió de gasos contaminants i es millora la seguretat viària, i disminueix el risc d'accidents. 

Per la seua banda, el curs de Tècniques de conducció en situacions adverses versa sobre la posició en la conducció, el maneig del volant, com realitzar frenades d'emergència amb i sense ABS i també esquives, així com sobre la pràctica d'eslàlom, el traçat de revoltes i el control de subviratge i sobreviratge.

Galeria multimèdia

Imatges

Cursos de conducció eficient de la Policia Local_2 Cursos de conducció eficient de la Policia Local_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es