Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La campanya Eliminant barreres se salda amb 57 denúncies per obstaculitzar passos de vianants i reserves de persones amb discapacitat

dimarts, 23 de febrer de 2016

La campanya Eliminant barreres ha finalitzat la seua edició número 11 amb 57 denúncies, tres més que el 2015. La Unitat de Trànsit de la Policia Local (Unidipol) ha intensificat la vigilància, entre els dies 1 i 14 de febrer, sobre els obstacles que dificulten el pas de persones amb mobilitat reduïda i s'ha vist obligada a retirar un total de set vehicles mal estacionats. 

Concretament, de les 57 multes, 14 s'han interposat per ocupar rampes de discapacitats, 12 per obstruir passos de vianants, 22 per entorpir el pas en zones per als vianants i voreres i nou per fer-ho en reserves de discapacitats. Així mateix, els agents han sol·licitat els serveis de la grua per a retirar set vehicles mal estacionats, cinc d'aquests en rampes de discapacitats i dos en reserves especials. 

Es tracta de xifres que contrasten amb les de l'any anterior, quan es van interposar 54 denúncies, tres menys que aquest 2016. En aquest cas, vuit van ser per estacionar en rampes de discapacitats, 22 en passos de vianants, 18 en zones per als vianants i voreres i sis més en reserves especials per a discapacitats. A açò se sumen les nou retirades de vehicles -dos més que en l'actual campanya- sis per aparcar en rampes de discapacitats, dos per fer-ho en reserves de discapacitats i una per deixar el vehicle damunt de la vorera i impedir la lliure circulació de qualsevol vianant, amb o sense problemes de mobilitat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es