Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local evita el robatori de 1.174 quilos de taronja en un hort del camí del Cedre de Vila-real

dimecres, 24 de febrer de 2016

La Unitat de Resposta Policial (URP) de Vila-real va sorprendre en la vesprada d'ahir dos joves mentre furtaven taronges en un hort de Vila-real. Els fets van succeir a les 16.14 hores, quan el cos de Policia Local de Borriana va alertar al de Vila-real de la presència de diversos individus en situació sospitosa en un vehicle en el tram del Quart Sedeny a l'altura del camí del Cedre. 

Tres agents van localitzar una furgoneta amb dues persones carregant taronges. Després de comprovar la documentació del vehicle, van procedir a la identificació de tots dos homes, domiciliats a Borriana, que responen a les inicials D. B. D, nascut el 1988, i I. A. B., de 1994, i que en ser preguntats si disposaven d'autorització del propietari de l'hort van donar respostes esquives. En aquest moment, la policia intenta contactar sense èxit amb l'amo de la finca, A. V. M., un vila-realenc de 75 anys.

La patrulla va traslladar el vehicle implicat a la Cooperativa Real Export de Vila-real per a procedir al pesatge del material sostret, amb un pes total de 1.174 quilos de taronja navel, amb un valor de 187,84 euros, la qual cosa representa un presumpte delicte lleu. Posteriorment es va aconseguir contactar amb el titular de l'hort, qui va confirmar que no havia autoritzat ningú a entrar al seu terreny, per la qual cosa va sol·licitar interposar una denúncia.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es