Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local identifica dos homes amb antecedents furtant taronges en un hort del camí Na Boneta de Vila-real

dijous, 25 de febrer de 2016

Tres agents de la Unitat de Resposta Policial (URP) que es trobaven prestant el servei de vigilància de la zona citrícola en prevenció de furts van detectar en la vesprada d'ahir dues persones en actitud sospitosa mentre, presumptament, robaven taronges en una finca situada al camí Na Boneta de Vila-real. Tots dos sospitosos, espanyols, de 38 i 20 anys d'edat, establits a Castelló i amb antecedents, estaven arreplegant la fruita sense utilitzar caixons. 

Els van preguntar si disposaven d'autorització del propietari de l'hort, i les seues respostes van ser contradictòries, van al·legar que les arreplegaven del sòl i fins i tot que no eren d'allí. Per aquest motiu, i després d'identificar-los, els agents van localitzar el titular de la parcel·la, un home de 87 anys de Vila-real, amb qui van contactar per a informar-lo d'allò succeït. 

Després de pesar el vehicle en una cooperativa, es va deduir que el pes de la càrrega arribava als 320 quilos de la varietat navel lane late, el preu de la qual ascendiria als 51,2 euros. 

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es