Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

El Centre de Congressos i Convencions El Molí acull l'11 de març la II Jornada Reinventhadas per a dones emprenedores

dijous, 25 de febrer de 2016

Presentació de la II Jornada Reinventhadas

El Centre de Congressos i Convencions El Molí acollirà el pròxim 11 de març la II Jornada Reinventhadas Emprenedores 3.0, una trobada organitzada per l'Associació de Dones Emprenedores Reinventhadas, amb el patrocini de les regidories de Relacions Institucionals i Igualtat, amb l'objectiu de donar visibilitat al paper de la dona en l'àmbit empresarial. Els regidors d'ambdues àrees, Diego A. Vila i Anna Vicens, han presentat, juntament amb la directora de projectes de l'entitat, Marisa Capellín, la jornada, que comptarà amb ponències, sessions de networking i casos d'èxit.

"Una jornada d'aquest tipus no solament potencia la marca de Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments de Vila-real, ja que està previst que atraga nombroses dones innovadores, sinó que també servirà per a donar un impuls a aquest sector tan emprenedor i que tant lluita per tirar endavant dia a dia", assenyala Vila. En la mateixa línia, Vicens ha incidit que l'activitat, emmarcada en la programació especial d'Igualtat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, permetrà potenciar la imatge de la dona en l'àmbit dels negocis com a fórmula també per a atallar l'atur femení i la bretxa salarial de gènere. 

"El 2016, la taxa d'atur femení és un 2,4% superior a la del masculí i la bretxa salarial assoleix el 24%, la més alta dels últims anys", indica sobre aquest tema la regidora. "Per això, estem convençuts que cal seguir treballant i ajudar les dones a introduir-se en el món empresarial, a explotar la seua idea emprenedora i a trobar espais on puguen sentir-se còmodes i identificades i superar la discriminació encara existent", apunta. "Cal reduir les barreres que troben les emprenedores i donar visibilitat a la imatge de la dona que impulsa nous negocis, fomentar l'intercanvi d'experiències professionals, com en aquesta II Jornada Reinventhadas, que se celebrarà a l'envelat exterior d'El Molí", assegura. 

Per la seua banda, la directora de projectes i accions emprenedores de l'associació explica: "Volem mostrar el perfil d'emprenedora actual, que és ni més ni menys que el d'una dona flexible i amb capacitat de reinventar-se, capaç d'assumir nous reptes, i molt activa en les xarxes socials; en definitiva, una professional amb inquietuds, a la qual li agrada formar-se i amb moltes opcions de futur". "La jornada servirà perquè les assistents coneguen casos de dones que han sabut canviar i que han triomfat, perquè puguen inspirar-se, motivar-se i ampliar les seues opcions, al mateix temps que es donen a conéixer i expandeixen els seus contactes", afirma. Per això, la sessió es dirigeix a totes les dones, però especialment a empresàries, autònomes o professionals de qualsevol sector que vulguen potenciar els seus projectes a través d'Internet. 

La jornada començarà a les 9.00 hores, amb la recepció de les participants i la inauguració del congrés. Després de l'acte inaugural, a les 10.00 h s'oferiran les ponències "El pensament dinosaure", de Verito Monetta i "El que un blog pot fer per tu (i el que no)", de Mónica de la Fuente. A les 12.15 h serà el torn d'Eli Romero, amb la seua xarrada "Emprendre per a explicar-ho", i a partir de les 13.00 hores hi haurà una dinàmica networking. A les 14.15 hores s'oferirà un dinar networking i a les 15.15 hores tindrà lloc la "Dinàmica motivacional" de Francisca Melia. L'apartat d'Iniciatives solidàries començarà a partir de les 16.30 hores i comptarà amb Aludme i la Fundació Concilia, mentre que a les 17.00 hores començaran els testimonis de Slow Artist, Nosotras Deportistas i Sandra Merchán. La jornada es completa amb una degustació de productes locals. 

Les interessades poden inscriure's en www.reinventhadas.com per 10 euros. En el preu s'inclouen desdejuni i menjar i els beneficis es destinaran a una causa solidària.

Galeria multimèdia

Imatges

Programa de la II Jornada Reinventhadas
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es