Inici

L'experta internacional en conciliació Graciela Curuchelar ofereix una jornada sobre resiliència en la mediació policial

tornar Imprimir

dissabte, 27 de febrer de 2016

Policia Local, Sala de premsa, Seguretat ciutadana

L'experta internacional en conciliació Graciela Curuchelar ofereix una jornada sobre resiliència en la mediació policial

L'experta internacional en mediació i conciliació Graciela Curuchelar oferirà una jornada sobre "Resiliencia en la mediación policial", organitzada per la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I i l'Escola de Formació Policial de Vila-real. La jornada tindrà lloc el 17 de març de 2016, a la sala de formació de la Prefectura de la Policia Local de Vila-real, i l'assistència és gratuïta amb la inscripció prèvia pel web.

Graciela Curuchelar, vinguda expressament d'Argentina per a la jornada, explicarà la resiliència com a enfocament o estratègia per a aplicar-la en mediació policial. Curuchelar és advocada, notària, mediadora, conciliadora en Relacions de Consum, professora de la Càtedra Universitària en la Universitat de Salamanca i professora de postgrau a la Universitat de San Isidro (Buenos Aires) i a la Universitat de Barcelona. És, a més, formadora de mediadors i conferenciant en l'àmbit internacional.

La jornada està dirigida a membres de les forces i cossos de seguretat, estudiantat, professionals de la mediació i la psicologia, i ciutadania en general interessada en el tema. El curs abordarà, entre altres qüestions, el concepte de resiliència i l'aplicació en la mediació; les bases biològiques, psicològiques i socials de la resiliència en la família; el paper dels microsistemes en la producció de resiliència, i la promoció de la resiliència en les parts d'una mediació familiar.

Més informació i inscripció

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es