Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

L'experta internacional en conciliació Graciela Curuchelar ofereix una jornada sobre resiliència en la mediació policial

dissabte, 27 de febrer de 2016

L'experta internacional en mediació i conciliació Graciela Curuchelar oferirà una jornada sobre "Resiliencia en la mediación policial", organitzada per la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I i l'Escola de Formació Policial de Vila-real. La jornada tindrà lloc el 17 de març de 2016, a la sala de formació de la Prefectura de la Policia Local de Vila-real, i l'assistència és gratuïta amb la inscripció prèvia pel web.

Graciela Curuchelar, vinguda expressament d'Argentina per a la jornada, explicarà la resiliència com a enfocament o estratègia per a aplicar-la en mediació policial. Curuchelar és advocada, notària, mediadora, conciliadora en Relacions de Consum, professora de la Càtedra Universitària en la Universitat de Salamanca i professora de postgrau a la Universitat de San Isidro (Buenos Aires) i a la Universitat de Barcelona. És, a més, formadora de mediadors i conferenciant en l'àmbit internacional.

La jornada està dirigida a membres de les forces i cossos de seguretat, estudiantat, professionals de la mediació i la psicologia, i ciutadania en general interessada en el tema. El curs abordarà, entre altres qüestions, el concepte de resiliència i l'aplicació en la mediació; les bases biològiques, psicològiques i socials de la resiliència en la família; el paper dels microsistemes en la producció de resiliència, i la promoció de la resiliència en les parts d'una mediació familiar.

Més informació i inscripció

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es