Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat destaca el paper de la dona en la societat amb una programació especial pel Dia Internacional de la Dona

dimarts, 1 de març de 2016

Programació de març de la Regidoria d'Igualtat_1

La Regidoria d'Igualtat de Vila-real celebra el Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març, amb una programació especial amb l'objectiu de donar visibilitat al paper de les dones en diferents àmbits de la societat i la lluita per la igualtat de gènere. Amb aquest objectiu, el departament municipal dirigit per Anna Vicens ha preparat una sèrie d'activitats que arranquen aquest cap de setmana i culminaran el dia 11 amb la Jornada Reinventhadas de dones emprenedores de la província. 

La programació s'obrirà el dissabte, amb la presentació del llibre de poemes de Clara Gil Sobreviurem, que tindrà lloc a les 12.00 hores a la Casa dels Mundina. El diumenge, a la plaça Major i també al migdia, prendrà el relleu la Tamborada de dones, que, per segon any consecutiu, posarà la banda sonora a la programació del Dia de la Dona en una activitat prèvia a la Setmana Santa. 

Un taller d'igualtat de la Fundació Tots Units, l'exposició de la Fundació Isonomía "Dona i esport", o un taller sobre sexualitat femenina són altres de les activitats de la programació, en la qual destaca la projecció especial de la pel·lícula Las sufragistas, que tindrà lloc el dia 8 de març, en els multicines Sucre i amb entrada gratuïta. "El moviment sufragista ha sigut fonamental en la història de les reivindicacions feministes i l'adquisició de drets polítics per part de les dones", valora Vicens. "Per això, el 8 de març és el dia ideal per a recordar que la llibertat i els èxits de les dones de hui es deuen a les lluites de les sufragistes europees i americanes de principis de segle", agrega.

La programació del Dia Internacional de la Dona es completa amb la conferència "Encara en queden pal vagó", sobre la figura de les dones en el món de la taronja, i culminarà el divendres 11 de març amb el Congrés de Dones Emprenedores Reinventhadas.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació de març de la Regidoria d'Igualtat
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es